Hirdetések

2011. július 30., szombat

Mit jelent ebizsu képviselőnek lenni?

Az ebizsu divatékszereit népszerűsíted felhasználva az ebizsu katalógusait.
- Mi az első lépés? Felveszed velünk a kapcsolatot, mi meg átadunk minden szükséges információt és eszközt, amellyel kiépítheted ügyfélköröd, akiknek termékeinket bemutatod, népszerűsíted. Nem számít, hol laksz, ebizsu-képviselőként ott fogsz tevékenykedni, ahol éppen élsz. Emellett az sem számít, hogy hány éves vagy, és nem számít az iskolai végzettséged sem (lehetsz akár diák, egyetemista, vagy éppen alkalmazott).
- Hogyan veszed fel velünk a kapcsolatot? Töltsd ki az oldalon megjelenő űrlapot. (az ebizsu a legrövidebb időn belül felveszi veled a kapcsolatot). De az oldalon feltüntetett telefonszámok valamelyikén is megkereshetsz bennünket.
- Kell beiratkozási díjat fizetnem ahhoz, hogy képviselővé váljak? Az ebizsu semmilyen díjat nem kér a képviselőitől. A mi bevételünk kizárólag a divatékszerek eladásából származik.
- Mekkora összeget nyerek abból, hogy ebizsu-képviselőként tevékenykedem? 15 százalékos árengedményt kap a képviselő, ha a rendelés értéke nem haladja meg a 15000 Ft-ot, de az árengedmény akár 25 százalékos is lehet, ha 30000 Ft-nál többre rendelsz.
- Milyen a munkaprogram? Nincs kötött munkaidőd. ebizsu-képviselőként magad osztod be az idődet. Annyi időt szánsz rá, amennyi pénzt a tevékenységből nyerni akarsz.
- Mit kell tudni az ebizsu termékeiről? Az ebizsu változatos, sokféle divatékszert gyárt és forgalmaz. Divatékszereink természetes anyagból készülnek, és egyediek.
Telefon:0630-8223351
Skyp: ebizsu.hu



Ebizsu Vásárolni szeretnék.
Képviselő szeretnék lenni.
Vezetéknév
Keresztnév
Hogy szólithatlak
Település,utca,házszám
Irányítószám
Telefon:
Email :
Személyi szám
Egyéb információ vagy kérdés
Az eBizsu garantálja, hogy bizalmasan kezeljük az űrlapon megadott személyes adataidat.
Hol hallottál rólunk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése